Slovenska Ordinacija Thaler

O nas

Kdo smo?

Ordinacija Thaler uspešno deluje od leta 2004. Redna strokovna usposabljanja ter izobraževanje pri priznanih mednarodnih strokovnjakih ter uporaba moderne tehnologije ter najbolj kakovostnih materialov so temelj našega strokovnega dela.

Danes se zobozdravstvo čedalje manj ukvarja z odpravljanjem bolečin, saj postajajo pacienti čedalje bolj ozaveščeni o celovitem zdravju organizma in njegovi povezavi z zdravimi zobmi, zato se je tudi zobozdravstvo dvignilo na raven kozmetične specialistične obravnave.

Naši največji izzivi so zapleteni primeri, ki zahtevajo ustvarjalnost in znanje z vseh področij zobozdravstva in ki jih skozi individualen pristop k pacientu uspešno rešujemo s skupnim delom celotnega strokovnega tima.

Naša ordinacija

Ordinacija

 

Dr. Anita Thaler Djaković

AnitaPortretPo zaključeni naravoslovno-matematični gimnaziji v Zagrebu se je vpisala na Stomatološki fakultet v Zagrebu. Visoko strokovno izobrazbo je zaključila leta 1999, ko je prejela naziv doktor dentalne medicine. Že kot študentka je razvijala svoje praktične veščine in znanje v priznani ordinaciji dentalne protetike v centru Zagreba.
Za tem je štiri leta delala v polikliniki, specializirani za implantologijo in ortodontijo, kjer je pridobila široko praktično znanje z omenjenih področij zobozdravstva.

Po sedmih letih intenzivnega in uspešnega dela je v centru Zagreba odprla svojo zasebno zobozdravstveno ordinacijo.
Kmalu po tem je pridobila certifikat s področja estetske stomatologije »State of the Art in Adhesive Restorations« pri mednarodnem strokovnjaku Prof. Dr. Didierju Didischiju v Švici.
Hkrati se je intenzivno usposabljala za področje zobne implantologije in ortodontije. Danes je redna udeleženka nacionalnih in mednarodnih kongresov s področja moderne estetske stomatologije, implantologije in ortodontije.

V svoji zasebni praksi strokovno uporablja svoje široko teoretično in praktično znanje s področja stomatoloških specialističnih področij ter uspešno rešuje zapletene primere zdravljenja pacientov z različnimi težavami na področju zob v skladu z znanstvenimi dognanji in strokovno podprtimi metodami, ki ustrezajo modernemu standardu stomatološke stroke.
Je tudi članica hrvaške zbornice dentalne medicine, hrvaškega zdravniškega združenja ter hrvaškega združenja ortodontov.

HZD-logo

 

 

 

 

Kaj so drugi povedali o nas?

Ivana Paro Lacko

Če želite zobozdravnika, ki vas bo res poslušal in si vzel čas za vas, je dr. Anita prava oseba. Zaveda se, da je vsak pacient drugačen. V mojem primeru anestezija ne začne delovati tako hitro kot pri drugih ljudeh. Po nekaj travmatičnih izkušnjah z zobozdravniki sem prišla k dr. Aniti. Bila je prva, ki mi je verjela. Ekstrakcija živca je bila tako popolnoma neboleča in hitra. Ko je anestezija popustila, nisem potrebovala nobene tablete proti bolečinam, kar je bilo neverjetno glede na prejšnje izkušnje, ko sem potrebovala en teden, da sem prišla k sebi. Dr. Anito priporočam vsem, ker svoje delo opravlja profesionalno in pošteno. Potrpežljiva je tako z otroki kot z odraslimi.

Afrodita Smrkulj

»Dr. Thalerjeva je ena tistih oseb, ki vam s svojo strokovnostjo, potrpežljivostjo in ambicioznostjo vzbujajo zaupanje. Z veliko truda z njene strani in v relativno kratkem času je popolnoma uredila moje zobe, kar je vključevalo tudi nošenje zobnega aparata za popravljanje ugriza, dopolnitev obrabljenih zob in nanos prevlek. Njen smisel za estetskost je zelo razvit in pri svojem delu je zelo temeljita. Pacientu natančno razloži postopek ter potrpežljivo odgovarja na vsa vprašanja. Njene storitve toplo priporočam.

Maja Grahovac

Vse pohvale dr. Aniti Thaler za njeno profesionalnost, prijaznost in strokovnost. Njen odnos do pacienta je bil izjemno korekten v vseh pogledih.
Na ta način bi se ji rada zahvalila in jo z največjim veseljem priporočila vsem tistim, ki iščejo kakovostnega zobozdravnika.

Marijana Mimica Tkalčec

Jaz in moja družina smo pacienti dr. Thalerjeve že več kot deset let. V tem času smo pri doktorici potrebovali različne zdravstvene storitve od kirurških do estetskih posegov. Vse storitve so bile opravljene kakovostno in profesionalno in z njimi smo izjemno zadovoljni.

Družina Grubišić

Dr. Anita Thaler skrbi za naše zobe že več kot deset let. Ker je izjemno zanesljiva, prijazna in vesela, samo lahko tudi z najmlajšimi člani družine lahko brez težav hodili k zobozdravniku. Najbolj pa smo zadovoljni s kakovostjo dela in upamo, da bomo še dolgo imeli priložnost biti njeni pacienti.

Melita Ogorevc in Tomaž Danijel

GA. Anita Thaler je izredno strokovna z ogromno znanja na svojem področju, ki ga zelo uspešno manifestira v svoje delo s pacienti. Je zelo zanesljiva, odzivna in dostopna.

Jovana Pejić

Edina zobozdravnica, ki me je rešila travm pred obiskom
zobozdravnika, ki izvirajo še iz otroštva, Jovana, 33 let

Posebne ponudbe

Poravnajte svoje zobe

Če vas muči videz zob ali imate težave zaradi nepravilnega ugriza ali poravnave zob, izkoristite to priložnosti in rezervirajte termin za brezplačen prvi pregled ... Več o tem →

Cenik

Cene so informativne in se lahko spremenijo. Poleg gotovinskega plačila vam omogočamo tudi ...

Več o tem

Pogosta vprašanja

Pomagali vam bomo k nasmehu, kakršnega ste si vedno želeli, in vas poučili o tem, kako izboljšati zdravje svojih zob.

Več o tem

Informacije

Delovni čas, posegi, načinih plačila, prenos brošure ...

Več o tem